Anbefalinger

Kæreste Lykke. Vores søn kom til verden i går aftes. Tak for al den ro og tillid du skabte. Jeg kunne bruge værktøjerne fra din undervisning hjemme hos os og det gav mig en stor tryghed, at jeg vidste hvad der skulle ske. Din gode energi smitter af, og jeg kunne trygt overgive mig til fødeveerne og jeg er så stolt af mig selv

Charlotte 38 år.

” Hvis du vil have en professionel og virkelig skøn massage, så anbefaler jeg Lykke med alle de stjerner man kan give. Hendes omsorgsfulde og blide væsen, får en til at føle sig 100 % tryg og afslappet. Jeg ser frem til at det bliver min tur igen”

Førstegangsgravid.

“I min første graviditet var jeg sygemeldt med bækkensmerter fra uge 24.  I denne graviditet har jeg løbende fået massagebehandling for mine bækkensmerter og jeg har simpelthen haft det godt. Jeg har undgået en sygemelding og kunne være glad og gravid. 

Lone 36 år

“Min mand og jeg indledte et forløb hos Lykke meget tidligt i graviditeten, fordi jeg som førstegangsgravid ville have styr på fakta – ikke skræmmehistorier og ammestueråd. Jeg ville have tid, nærvær, faglighed og tryghed for, at intet blev overset – og det fik vi hos Lykke. Jeg kan uden tøven sige, at forløbet ved Lykke været udslagsgivende for, at jeg har kunne nyde min graviditet fuldt ud – og ikke mindst glæde mig til næste gang. 

Ved hver eneste aftale hos Lykke blev både jeg og baby grundigt undersøgt, og der var altid tid til at drøfte de mange bekymringer, som jeg havde som førstegangsfødende. Lykke kan svare på spørgsmål med henvisning til nyeste forskning samt hendes erfaringer fra både fødegang og ammeambulatorium. Ingen bekymringer eller spørgsmål var små til at blive drøftet/undersøgt. Lykke tog mig altid alvorligt – og det var faktisk det allervigtigste. Op til selve fødslen havde Lykke stort fokus på at oplyse os grundigt om fødselsforløbet og hvad, vi skulle være opmærksomme på i tiden efter. 

Lykkes grundighed og høje faglighed sikrede, at der blev taget kontakt til fødemodtagelsen med det samme, da hun op til fødslen kunne konstatere, at mit blodtryk var for højt. Blodtrykket havde været let stigende i de sidste par måneder op til termin, men min egen læge mente ikke, at der var behov for at følge op herpå, da jeg ikke havde øvrige symptomer på svangerskabsforgiftning. Det mente Lykke derimod, og det viste sig, at blodtrykket faktisk var så forhøjet, at fødslen skulle sættes igang med det samme af hensyn til min sikkerhed. 

Vi var så tilfredse med forløbet, at vi valgte at få Lykke hjem på flere barselsbesøg, hvor hun blandt andet hjalp med at få helt styr på amningen. Det havde vi brug for efter mange forskellige og modstridende råd. Vi er ikke tvivl om, at Lykkes kompetente hjælp og erfaring har sikret, at vores lille datter i dag ammes næsten fuldt ud og stortrives. Lykke afholdte endelig en efterfødselssamtale med både min mand og jeg, hvor vi gennemgik journalen fra hospitalet og fik hjælp til at forstå, hvad der rent faktisk var sket under en hektiske fødsel. 

Alt i alt har det helt særlige ved Lykke for os været, at hun på en og samme tid er en dyb professionel jordemoder med et meget højt fagligt niveau samt altid nærværende og hjertevarm. Vi kommer helt sikkert til at bruge Lykke som vores egen jordemoder igen næste gang.

Vores varmeste anbefalinger”

Mathilde og Thomas

“Allerede i uge 21 blev jeg sygemeldt med bækkengener og lændesmerter. Jeg fik afvide, at jeg skulle aflaste resten af min graviditet. Efter 1 mdr. behandling, gik smerterne væk og jeg fik min hverdag tilbage. Jeg kunne genoptage mit arbejde (kun på deltid) Inden min barsel startede!  Hos Lykke blev jeg mødt og forstået og følte mig i SÅ gode hænder!! TAK!”

Rikke, 25 år

“En fantastisk efterfødselsbehandling. Efter to graviditeter og en lang fødsel, havde jeg fuldstændig glemt mig selv og mistet kontakten til min krop. Massagebehandling og samtale gav mig styrke, energi og overskud igen.” 

Henriette  39 år

“Du hjalp mig med at finde styrken i mig selv og gav mig redskaber til at håndtere og konfrontere min angst. Tænk at JEG endte med at glæde mig til at føde. Den havde jeg ikke set komme. ”  Emilia 27 år 

Jeg fødte i går vores lille datter. Fødslen gik super hurtigt, og blev derfor ret intens. Min mand brugte de teknikker du havde lært os, og det gjorde at jeg kunne samle kræfter mellem veerne og ikke gå i panik. Det var den vildeste oplevelse. Tusind tak for grundig, omsorgsfuld og konkret undervisning.

Knus fra os alle 3, Birgitte, 32 år

Efter en sygdomsperiode og en stresssygemelding havde jeg brug for at gøre noget godt for mig selv og mærke min krop. Et sted hvor jeg kunne lade op og give mig selv et pusterum. Det rum var hos dig. Tak, det hjalp mig utrolig meget.

Karen 42 år