Gravid massage

Graviditeten er en af de største overgangsperioder i livet og rummer store fysiske og psykiske forandringer. Mange af disse forandringer vækker stor glæde, maven der vokser og de første små spark, mens andre forandringer kan være udfordrende og smertefulde.

Nogle kvinder oplever tankemylder, bækken, balle- og lændesmerter. Det er ganske naturligt, da din krop skaber og bærer et lille barn, men kan også være udfordrende, da mange kvinder oplever at være begrænsede i dagligdagen.

Jeg tilbyder en afslappende og styrkende velværemassage til dig som har brug for et frirum, hvor du øger din kropsbevidsthed og lader dine tanker og nervesystem falde til ro.

Jeg tilbyder også behandlingsmassage til dig som har brug for behandling og lindring af graviditetsbetingede smerter. Behandlingerne rummer elementer af dybdegående, triggerpunkts- og bindevævsmassage.

Mange af de graviditetsbetingede smerter behandles med god effekt. Oftest vil 2-3 behandlinger være tilstrækkeligt. Jo hurtigere du får behandling efter smerterne er opstået, jo hurtigere vil du opleve lindring. Udover manuel behandling får du vejledning og konkrete øvelser.

Massagen udføres på en gravidbriks med plads til bryster og mave. Der bruges udelukkende økologiske olier.