Mødre i livet

Et 4 måneders forløb for alle mødre. 

Forløbet er for dig, der ønsker forandring og har lyst til at kigge på livet med nye øjne. 

Måske føler du, at du løber for stærkt i hverdagen? Det kan være, at du ønsker et roligere nervesystem, dybere kontakt og indføling med dig selv og dine nære relationer? Det kan også være, at du er nysgerrig på at finde nye gavnlige handlemønstre og leve i større overensstemmelse med dine værdier.

Moderskabet er en af de største livsforandrende processer og kan på én og samme tid både give uanet styrke og samtidig fremkalde en utrolig sårbarhed. Moderskabet kan vække udfordringer på måder, som du ikke før har oplevet, da tiden, roen og rummet til refleksion og selvomsorg kan være sparsom. Ved at skabe dette forløb inviterer vi til, at du kan gå på opdagelse i dine drømme og skabe øget livsglæde.

Sammen holder vi et trygt og kærligt rum, hvor vi både i fællesskab og hver for sig fordyber os i refleksion, forandring og samtale godt understøttet af yoga og bevægelse. Intentionen med forløbet er individuel, da kun du ved, hvad der er vigtigst for dig at forandre og udvikle.

Når vi sidder i et trygt rum, hvor kvinder støtter kvinder, kan magien få lov til at udfolde sig. Vi kan nå nogle højder og dybder sammen, som du ikke kan nå alene. Derfor inviterer vi dig til at gå ind i dette forløb med et åbent sind, der er klar til en varig forandring.

Måske mærker du allerede, at forandringen er på vej og hører en hvisken, men mangler tillid til at følge stemmen? Mødre i Livet er et nærende og trygt fællesskab, hvor kvinder støtter kvinder.

 

 

 

Tilgangen: 

På forløbet arbejder vi med både krop og sind, da vi ved, at nye indsigter forankres på et dybere plan, og du dermed kan opleve et større ejerskab over egen udvikling, når forbindelsen mellem krop og sind styrkes.

Gennem trygt guidet bevægelse, kan der opstå en større tillid til kroppen, da du har mulighed for at lære din krop, og dermed dig selv, bedre at kende. Vi skal blandt andet skrue tempoet helt ned og gå på opdagelse i den restorative yoga, men også sansebaseret bevægelse. Her får du nemlig mulighed for at opleve nye sider af dig selv, og hvad du er i stand til. Kroppen understøtter altid den psykologiske udviklingsproces og du vil mærke, hvordan den hjælper dig videre fra tidligere fastlåste begrænsninger. 

Forløbet:

Hver undervisningsgang åbnes med bevægelse. Derefter dykker vi ned i et bestemt emne via forskellige øvelser, fælles refleksion og samtale.  

Første aften på forløbet bliver du budt hjertelig velkommen med blid yoga for at lande i din krop. Herefter skal vi arbejde med drømme for fremtiden, og du bliver inviteret til at sætte dine intentioner for forløbet.

De efterfølgende gange fordyber vi os i følgende emner: 

Selvomsorg & nydelse

Sårbarhed & styrke

Autencitet & mod

Selvkærlige grænser

Overbevisninger

Selvkærlighed

 

Forløbet afsluttes med, at vi I fællesskab reflekterer over, om har vi nået vores drømme eller måske er godt på vej? Vi laver et tilbageblik på forløbets begyndelse. Hvor stod du, da vi mødtes første gang, hvor står du lige nu, og hvor ønsker du at lande i fremtiden?  Sammen udforsker og deler vi, hvordan de nye indsigter implementeres som en naturlig del af hverdagen. 

“Yes, I am imperfect and vulnerable and sometimes afraid, but that doesn’t change the truth that I am also brave and worthy of love and belonging.”
– Brene Brown
 
Forløbet skaber et fundament for nye tilgange til at: 

Øge opmærksomheden på selvkærlige grænser og handlemønstre. 

Regulere dit nervesystem og give slip på det der ikke nærer dig

Mærke din sårbarhed og din styrke

Få modet til at følge dine drømme  

Implementere mere selvomsorg og nydelse

Træffe meningsfulde valg, der øger din livsglæde.

Føle dig næret og fyldt op både som kvinde og mor

 

Hvem er vi?

Dine undervisere på forløbet er Andrea Charter Lund og Lykke Dyrvig.

Andrea er yogalærer, danser, doula og behandler.

“Jeg har altid været fascineret af de helende kræfter, som bevægelse rummer, og bliver igen og igen overrasket over, hvordan kroppen kan være nøglen til at opnå mere livsglæde, men også at slippe det, som skal slippes. Jeg elsker at holde rum for kvinder i livets overgange, hvad end det er i graviditet, moderskab eller overgangsalder.”

Læs mere om Andrea her.

Lykke er jordemoder, psykoterapeut og behandler.

“ Jeg har 8 års erfaring i at støtte kvinder i moderskabet. At være med på sidelinjen under graviditet, fødsler og barsler har lært mig om kvinders sårbarheder og styrker. Efter at have fulgt kvinder i disse overgange, både når livet er svært og lykkeligt, har jeg erfaret, hvad vi kvinder kan opnå, når vi støtter og løfter hinanden i et trygt rum.”

Læs mere om Lykke her.

 

Vi glæder os meget til at følge dig og støtte din rejse.

Praktisk:

Vi mødes hver anden torsdag med start d. 30. marts kl. 19-21. 

Der vil være pause i juli, så sidste gang er torsdag d. 10. august til forløbets afslutning.

Pris: 4.700 kr.

Early bird (indtil d. 12. marts): 4.300 kr.

Det er muligt at betale i rater.

Vi er i skønne Klinik Mitra, Sankt Knuds Vej 36, 2. sal, 1903 Frederiksberg.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til forløbet eller har behov for en samtale for at mærke efter, om dette forløb er noget for dig.

Andrea: kontakt@andreacharterlund.dk

Lykke: mail@lykkedyrvig.dk